Remote online recording
Problems of Covid ERA events

 • Lack of engagement
 • Booring speaking heads
 • Lost between online solutions
 • ETC

 

Have engaging energizing event!

What you get?

 • One ore more illustrator from Grafacity team
 • An experienced guidance how to prepare / monitor / follow-up your on-line event
 • Eye catching experience, instead of mere words, clear visual messages
 • Handy follow-up documentation of your online event, so you can share and boost, feed conversation energies easily.
Other Features / Benefits

 • One pager concise document
 • Clear design
 • Process upon need
 • Structured templates to enhance conversation
 • High level of engagements
 • Feeling of being part of it
 • The sensation: the time has just gone

 

About us

“The visuals, Kriszta presented at our ZOOM meeting were an absolute gift. Putting her drawing under spotlight during the presentation was totally successful, so these visuals immediately caught attention. Our attendees were extremely happy and thankful about the visual recording. These images gave added value and created an instant visual map of what our online event was about. We need more of that.”

 

Imre Végvári

www.filter.hu

www.tedxdanubia.com

See the newsletter for contact and further ideas
Kérdések és válaszok:
Hide Box
1.Mire van szükségetek az előkészületek során?
Templétek előkészítéséhez a tervezett folyamat céljait tisztázzuk, elsősorban a kontextust (létszám, program céljai, időtartam, felhasználás módja stb.), aztán a rideg valóságot: Milyen felületekkel (falak, asztalok, flipchartok, pin-wandok) rendelkezünk? Utóbbiakat általában a helyszín, vagy a catering cég biztosítja, így velük is felvesszük a kapcsolatot.
Az egységesség érdekében szükségünk van még a rendezvény “kreatívjára”, vagyis a színekre, formavilágra, van-e grafikai design-ja a rendezvénynek.
2.Mennyi idő alatt készülnek el a templatek? Nagyon közel van az eseményünk, tudtok-e még segítni?
A templétek méret, darabszám és anyagfüggően más-más technológiát igényelnek, ezért a szükséges gyártási – tervezési időről munkatársunkkal konzultálva és az aktuális terhelésünket felmérve tudunk pontos tájékoztatást nyújtani. (Mobil: + 36 30 / 271-30-53)
Esettanulmány: Telekommunikációs partnerünk ½ napos (délutáni), vidéki, nagycsoportos (100+ fő) rendezvényére ötletet-rendezéshez készítettünk 180 cm átmérőjű asztal-terítőket, és 90 x 120 cm-es templateket akciótervezéshez. A program számos át és újraszervezésen esett át az utolsó hetekben, ezért bár mindkét templét a program előtti 3-5 napban koncepcionálásra került és a gyártás-oldali szükséges egyeztetés és szervezés is megtörtént, de a végső kreatív design kialakítására csak a rendezvény előtti éjszaka került sor. A rugalmas tervezés és nyomdai kivitelező partnerünk kora reggeli gépindítása tette lehetővé, hogy mindkét templét időben a tervezett helyére kerüljön, és ügyfelünk rendezvényét pompásan szolgálják.
Ezek a teremészetesen a feláras esetek.
3. Még nem tudjuk pontosan mi fog történni a tréningen / workshopon*, tudunk-e így is tervezni a templétjeitekkel?
Hogyne. Természetsen, sőt, ez az egyik kedvencünk: a “Bioplottolás”.
Ez az mikor a tréner, tanácsadó “kolléga” nem feltétlenül az előre tervezett agenda szerint, hanem az “Itt és Most”-ban dolgozik, és a templéteket a helyszínen készíthetjük el.
Ezért is dolgozik 2 illusztrátorunk a helyszínen, hogy szükség szerint egyikuk átmehesen plotterbe, és “legyártson” egy adag* SWOT, vagy “Action Plan” templétet a résztvevőknek. Tesszük ezt természetesen az ésszerűség határain belül: nem fogunk 150 egyéni A/5-ös akciótervező templétet legyártani, de ha van színes nyomtató: miért ne terveznénk meg? Flipchart méretben is 10-12 egyszerűbb templét pár illusztrációval elkészülhet a helyszínen.

 

* bárhogy is nevezzük: egy (OD) csoportos fejlesztési folyamatra gondolunk.

Get our secrets to borst your online event!