Kik vagyunk?

Bízza üzeneteit profi csapatra!

 Grafacity Visual Services 2010-es létrejötte óta több száz nagyrendezvényt, vállalati transzformációs programot és exkluzív konferenciát kísért végig, vagyis több ezer órát töltöttünk az üzleti, a kormány-zati és a non-profit szektor szinte minden területén.

Magyarország és Nyugat-Európa legjelentősebb nagyvállalataival, rendezvény- szervező cégeivel és kommunikációs ügynökségeivel dolgoztunk számtalan kis és nagycsoportos rendezvényen.

Dolgozunk egyénileg és párosan, vagy csapatban is: akár tucatnyi vizuális jegyzetelővel: World café jellegű rendezvényeken, párhuzamos szekciókban, pár órás programoktól a több napos konferenciákig: Szófiától, Kölnön át Birmingham-ig.

Előzetes konzultáció során megismerjük a céljait, résztvevőit és a program hátterét, így személyre szabhatjuk vizuális szolgáltatásainkat, hogy rendezvénye felejthetetlen legyen.

Kreativitásunkkal és tapasztalatainkkal megmutatjuk munkatársainak a szervezeti működés új szintjét, és energetizálhatjuk résztvevőit a kézzelfogható vizuális történetek erejével.

Csapatunk hozzászokott a gyors váltásokhoz és az extrém helyzetekhez.

Strenner szilárd

ügyvezető,

vizuális folyamatsegítő

A Grafacity Visual Services ügyvezetője vagyok, vizuális facilitátor, szervezetfejlesztési tanácsadó. 1994 óta tréningezek, vezetek csoportokat. 2010-ben ismerkedtem meg a vizuális jegyzeteléssel, majd e témakörben írtam tanácsadói szakdolgozatomat. Létrehoztuk a Grafacity Visual Servicest, és aktív tagja vagyok a szakmai világszövetségének (IFVP). Évente közel ezer óra vizuális ügyfélmunkában veszek részt kollégáimmal. Azon dolgozom, hogy ügyfeleink változási folyamatait vizuális eszközeinkkel a lehető leghatékonyabban támogassuk.

Strenner-Szekeres Júlia

Képzési programfejlesztő

A Grafacity-ben a termékfejlesztés foglalkoztat a leginkább. Képzési programfejlesztő, tananyagfejlesztő, oktatási tanácsadó múltamra építve az analóg létrejövő vizuális anyagok újrafelhasználása érdekel különösen. Terveim között szerepel, hogy kidolgozzam az ügyfelekkel készített “Big Picture”-ök interaktív digitális anyaggá alakításának lépéseit és legjobb módszereit.

Szádeczky-Kardoss Glória

illusztrátor

A Képzőművészeti Egyetem festő szakos diplomájának megszerzése után grafikusként képeztem tovább magam. Fő érdeklődési területem az illusztráció és az arculat készítés.  A Grafacity-s projektekben a szabadkézi rajztudásat kamatoztathatom leginkább. Fontos számomra a játékosság, kísérletezés és az új összefüggések keresése: képileg és fogalmilag. Szilárddal 2014 óta dolgozunk együtt: jelen idejű rendezvényeken, és ügyfeleink vizuális kommunikációs projektjein.

Tóth Tamás

festőművész, orientalista

Szakterületem a megismerés és az emberekkel való kommunikáció; tulajdonképpen az emberiség. Eképpen került fókuszába a vizuális jegyzetelés, melynek révén a Grafacity csapat tagjává váltam. Több nyelven beszélek, így néhány keleti nyelven is. Lelkesedek a rajzolásért, a rajzfilmekért, az illusztrációkért, mindenért, amely képeket ad egy világnak, melyben a kép-éhség az úr.

2014. óta már több tucat jelen idejű vizuális folyamatsegítő, és más vállalalati belső kommunikációs projekten dolgoztam a Grafacity-ben.

Ambruzs Alexandra

vizuális asszisztens

Mióta az eszemet tudom imádok rajzolni, ez oda vezetett, hogy egy gazdasági szakközépiskola után Budapestre jöttem és elvégeztem, egy Grafikus Okj-t a SZÁMALK-Szalézi Szakgimnáziumban. Itt  nem csak a manuális illusztrálás terén fejlődtem, hanem megismerkedhettem különböző grafikus szoftverekkel. Később az animációban rejlő lehetőségek is felkeltették a figyelmem, emiatt elkezdtem egy Mozgókép- Animációkészítő Okj-s tanfolyamot is a Schola Europa Szakközépiskolában.

Ahonnan jöttem azt mondták, hogy a rajzból nem lehet megélni, hogy ennek az ellenkezőjét bebizonyítsam csatlakoztam a Grafacityhez, mint vizuális asszisztens, és végre azt csinálom, amit szeretek.

Mindannyian az analóg,
jelen idejű vizuális folyamatsegítés elkötelezett hívei.

A Grafacity Műhely:

2011 óta rendszeresen tartunk képzéseket, hogy a vizuális folyamatsegítés gyakorlatát terjeszthessük hazai és nemzetközi szinten. 2017-től a képzést végzettek és más érdeklődők részvételével havonta találkozunk és gyakoroljuk a vizuális folyamatsegítés csínját-bínját, megismerkedünk az újabb fogásokkal, módszertani megoldásokon dolgozunk és élesszemű “monitorjaink” segítségével őszinte kritikának vetjük alá mindannyiunk megoldásait.

 

A Grafacity Műhely, mint “Community of Practice” jellegű szakmai közösség teszi lehetővé, hogy ügyfeleink nagyrendezvényein akár 6-8 párhuzamos folyamatot jegyzeteljünk vizuálisan.

 

Már minket választottak:

© 2018 Grafacity - Minden jog fenntartva! | Adatkezelési Tájékoztató | Designed by Studinger Media Graphics

Új honlapot építünk!

Észrevételeket az info@grafacity.eu címre várjuk..

Utolsó módosítás:

HÍREK (HU)   //  2018-12-06

You have Successfully Subscribed!

We are building a new website!

Comments are welcome here: info@grafacity.eu

Last Modified:

NEWS (HU)   //  2018-12-06

You have Successfully Subscribed!