Video
Kik vagyunk?

Bízza üzeneteit profi csapatra!

 Grafacity Visual Services 2010-es létrejötte óta több száz nagyrendezvényt, vállalati transzformációs programot és exkluzív konferenciát kísért végig, vagyis több ezer órát töltöttünk az üzleti, a kormány-zati és a non-profit szektor szinte minden területén.

Magyarország és Nyugat-Európa legjelentősebb nagyvállalataival, rendezvény- szervező cégeivel és kommunikációs ügynökségeivel dolgoztunk számtalan kis és nagycsoportos rendezvényen.

Dolgozunk egyénileg és párosan, vagy csapatban is: akár tucatnyi vizuális jegyzetelővel: World café jellegű rendezvényeken, párhuzamos szekciókban, pár órás programoktól a több napos konferenciákig: Szófiától, Kölnön át Birmingham-ig.

Előzetes konzultáció során megismerjük a céljait, résztvevőit és a program hátterét, így személyre szabhatjuk vizuális szolgáltatásainkat, hogy rendezvénye felejthetetlen legyen.

Kreativitásunkkal és tapasztalatainkkal megmutatjuk munkatársainak a szervezeti működés új szintjét, és energetizálhatjuk résztvevőit a kézzelfogható vizuális történetek erejével.

Csapatunk hozzászokott a gyors váltásokhoz és az extrém helyzetekhez.

Strenner szilárd

ügyvezető,

vizuális folyamatsegítő

A Grafacity Visual Services ügyvezetője vagyok, vizuális facilitátor, szervezetfejlesztési tanácsadó. 1994 óta tréningezek, vezetek csoportokat. 2010-ben ismerkedtem meg a vizuális jegyzeteléssel, majd e témakörben írtam tanácsadói szakdolgozatomat. Létrehoztuk a Grafacity Visual Servicest, és aktív tagja vagyok a szakmai világszövetségének (IFVP). Évente közel ezer óra vizuális ügyfélmunkában veszek részt kollégáimmal. Azon dolgozom, hogy ügyfeleink változási folyamatait vizuális eszközeinkkel a lehető leghatékonyabban támogassuk.

Pálffy-Balogh Márta

Irodavezető

A működés támogatásnak központja az iroda, én az irodát vezetem A-Z-ig.
Több, mint 30 éves szervezési tapasztalatom teszem hozzá a Grafacity mindennapjaihoz, azzal a céllal, hogy a folyamatok zökkenőmentesen menjenek.

Szádeczky-Kardoss Glória

illusztrátor

A Képzőművészeti Egyetem festő szakos diplomájának megszerzése után grafikusként képeztem tovább magam. Fő érdeklődési területem az illusztráció és az arculat készítés.  A Grafacity-s projektekben a szabadkézi rajztudásat kamatoztathatom leginkább. Fontos számomra a játékosság, kísérletezés és az új összefüggések keresése: képileg és fogalmilag. Szilárddal 2014 óta dolgozunk együtt: jelen idejű rendezvényeken, és ügyfeleink vizuális kommunikációs projektjein.

Tóth Tamás

festőművész, orientalista

Szakterületem a megismerés és az emberekkel való kommunikáció; tulajdonképpen az emberiség. Eképpen került fókuszába a vizuális jegyzetelés, melynek révén a Grafacity csapat tagjává váltam. Több nyelven beszélek, így néhány keleti nyelven is. Lelkesedek a rajzolásért, a rajzfilmekért, az illusztrációkért, mindenért, amely képeket ad egy világnak, melyben a kép-éhség az úr.

2014. óta már több tucat jelen idejű vizuális folyamatsegítő, és más vállalalati belső kommunikációs projekten dolgoztam a Grafacity-ben.

Halmai Krisztina

Tréner, Vizuális Illusztrátor

Formatervező mérnökként a fontos számomra  a jó cél megtalálása, ahol a funkció és a forma tökéletes harmóniában van. Szeretem a struktúrát, a megtalált jó célhoz vezető úton – ez adja meg a kreativitás szabadságát. Trénerként is sokat támaszkodok erre a strukturált kreativitásra, miközben támogatok egy csoportot, a jól megtalált célja felé vezető úton. A rajz egy olyan nyelv, amit mindenki ért, ezért mindig sokat használtam.
2017-ben találkoztam Szilárddal, s azóta készítek a Grafacity csapatában valós idejű jegyzeteket, plakátokat, folyamatsegítő rajzokat.
2019 január óta a Vizuális Technikák Képzésen trénerként vagyok jelen. Szeretem látni, ahogy a résztvevők nem bírják letenni a filceket és ráéreznek milyen képekben gondolkozniJ

Végzettségeim:
Ipari termék-és formatervező Mérnök (BMGE, 2007)
Rehabilitációs környezettervező Mérnök (BMGE, 2009)
Tréner 2017
Coach 2017
Outdoor és tapasztalati tanulás tréner 2017

Ambruzs Alexandra

vizuális asszisztens

Mióta az eszemet tudom imádok rajzolni, ez oda vezetett, hogy egy gazdasági szakközépiskola után Budapestre jöttem és elvégeztem, egy Grafikus Okj-t a SZÁMALK-Szalézi Szakgimnáziumban. Itt  nem csak a manuális illusztrálás terén fejlődtem, hanem megismerkedhettem különböző grafikus szoftverekkel. Később az animációban rejlő lehetőségek is felkeltették a figyelmem, emiatt elkezdtem egy Mozgókép- Animációkészítő Okj-s tanfolyamot is a Schola Europa Szakközépiskolában.

Ahonnan jöttem azt mondták, hogy a rajzból nem lehet megélni, hogy ennek az ellenkezőjét bebizonyítsam csatlakoztam a Grafacityhez, mint vizuális asszisztens, és végre azt csinálom, amit szeretek.

Strenner-Szekeres Júlia

Képzési programfejlesztő

A Grafacity-ben a termékfejlesztés foglalkoztat a leginkább. Képzési programfejlesztő, tananyagfejlesztő, oktatási tanácsadó múltamra építve az analóg létrejövő vizuális anyagok újrafelhasználása érdekel különösen. Terveim között szerepel, hogy kidolgozzam az ügyfelekkel készített “Big Picture”-ök interaktív digitális anyaggá alakításának lépéseit és legjobb módszereit.

Mindannyian az analóg,
jelen idejű vizuális folyamatsegítés elkötelezett hívei.

A Grafacity Műhely:

2011 óta rendszeresen tartunk képzéseket, hogy a vizuális folyamatsegítés gyakorlatát terjeszthessük hazai és nemzetközi szinten. 2017-től a képzést végzettek és más érdeklődők részvételével havonta találkozunk és gyakoroljuk a vizuális folyamatsegítés csínját-bínját, megismerkedünk az újabb fogásokkal, módszertani megoldásokon dolgozunk és élesszemű “monitorjaink” segítségével őszinte kritikának vetjük alá mindannyiunk megoldásait.

 

A Grafacity Műhely, mint “Community of Practice” jellegű szakmai közösség teszi lehetővé, hogy ügyfeleink nagyrendezvényein akár 6-8 párhuzamos folyamatot jegyzeteljünk vizuálisan.

 

Már minket választottak:

Konferenciák, nagycsoportos rendezvények szupersztárja: lényegkiemelés azonnal, kézzelfogható jegyeztek, maradandó élmény az előadóknak és a közönségnek: illusztrátorok, több méter papír és egy marék filctoll.

Vizuális Jegyzetelés

Vizuális jegyzetelés digitálisan. Rajzok tableten, kivetítve. Megosztás azonnal.

Vizuális facilitálás

Összehangolt célok, gondosan tervezett folyamat, kreatív templétek, inspiráció, döntések, mély elköteleződés és kézzelfogható eredmények.

Élőben illusztrálás

Ragadjuk meg a lényeget, inspiráljunk közönséget látványosan, a “Live illustration”-nal! Kössük le a résztvevők figyelmét, hogy jelen maradjanak és támogassuk a beszélgetéseket, hogy erre emlékezzenek!

Templétek, Grafikus munkalapok

Kreatív csoportmunkához, a figyelmet fókuszáló és szabad gondolkodást biztosító templéteket használjuk. Facilitálja a folyamatot, gazdagabb tartalmakhoz jutunk és általa az teljesebb jelenlét több örömet okoz.

Közösségi rajzok

Szerezzünk valódi benyomásokat és keressünk igazi történeteket! Ismerjük meg a közönségünk (célcsoportunk) hangját. A közösségi rajzzal rendezvényünk látogatóit, embereit, vendégeit interaktívan bevonva gazdag visszajelzéseket szerzünk, kérdéseinkre választ kapunk.

Papírprezi

Prezentációs tartalmak átadása egyedülálló módszerünkkel. Szólítsuk meg a rajz kreatív erejével az elmét és a szívet, dolgozzunk az építő-elemekkel és a rendszerszintű összefüggésekkel egyszerre!

Event Design = Egységes rendezvény arculat

Fenti szolgáltatásaink kombinációjával, a rendezvény előtt teljeskörű vizuális élmény-tervezéssel, a rendezvényen folyamatsegítéssel és a rendezvény után utómunkálatokkal hozzuk létre a rendezvény profi, látványos, egységes megjelenését, amely egyszerre egyedi és tükrözi a megrendelő arculatát.

© 2018 Grafacity - Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF | Designed by SMG

Új honlapot építünk!

Észrevételeket az info@grafacity.eu címre várjuk..

Utolsó módosítás:

HÍREK (HU)   //  2018-12-06

You have Successfully Subscribed!

We are building a new website!

Comments are welcome here: info@grafacity.eu

Last Modified:

NEWS (HU)   //  2018-12-06

You have Successfully Subscribed!