Sűrítsük a program kreatív energiáit és tartsuk a fő üzeneteket a fejekben!

Vizuális Jegyzetelés

Konferenciák, nagycsoportos rendezvények szupersztárja: lényegkiemelés azonnal, kézzelfogható jegyeztek, maradandó élmény az előadóknak és a közönségnek: illusztrátorok, több méter papír és egy marék filctoll.

Digitális Jegyzetelés

Vizuális jegyzetelés digitálisan. Rajzok tableten, kivetítve. Megosztás azonnal.

Élőben illusztrálás

Ragadjuk meg a lényeget, inspiráljunk közönséget látványosan, a “Live illustration”-nal! Kössük le a résztvevők figyelmét, hogy jelen maradjanak és támogassuk a beszélgetéseket, hogy erre emlékezzenek!

Templétek, Grafikus munkalapok

Kreatív csoportmunkához, a figyelmet fókuszáló és szabad gondolkodást biztosító templéteket használjuk. Facilitálja a folyamatot, gazdagabb tartalmakhoz jutunk és általa az teljesebb jelenlét több örömet okoz.

Vizuális facilitálás

Összehangolt célok, gondosan tervezett folyamat, kreatív templétek, inspiráció, döntések, mély elköteleződés és kézzelfogható eredmények.

Közösségi rajzok

Szerezzünk valódi benyomásokat és keressünk igazi történeteket! Ismerjük meg a közönségünk (célcsoportunk) hangját. A közösségi rajzzal rendezvényünk látogatóit, embereit, vendégeit interaktívan bevonva gazdag visszajelzéseket szerzünk, kérdéseinkre választ kapunk.

Papírprezi

Prezentációs tartalmak átadása egyedülálló módszerünkkel. Szólítsuk meg a rajz kreatív erejével az elmét és a szívet, dolgozzunk az építő-elemekkel és a rendszerszintű összefüggésekkel egyszerre!

Event Design = Egységes rendezvény arculat

Fenti szolgáltatásaink kombinációjával, a rendezvény előtt teljeskörű vizuális élmény-tervezéssel, a rendezvényen folyamatsegítéssel és a rendezvény után utómunkálatokkal hozzuk létre a rendezvény profi, látványos, egységes megjelenését, amely egyszerre egyedi és tükrözi a megrendelő arculatát.

Gazdagodó tartalom az utánkövetésben

Vizuális megoldásaink megkönnyítik a rendezvény utánkövetését. A jegyzetek analóg és digitális formátumokban is megoszthatóak, akár már a rendezvény közben is. Ezek a memók évekkel később is felidézik a fő üzeneteket.

Bízza üzeneteit profi csapatra!