Kik vagyunk?

Bízza üzeneteit profi csapatra!

 Grafacity Visual Services 2010-es létrejötte óta több száz nagyrendezvényt, vállalati transzformációs programot és exkluzív konferenciát kísért végig, vagyis több ezer órát töltöttünk az üzleti, a kormány-zati és a non-profit szektor szinte minden területén.

Magyarország és Nyugat-Európa legjelentősebb nagyvállalataival, rendezvény- szervező cégeivel és kommunikációs ügynökségeivel dolgoztunk számtalan kis és nagycsoportos rendezvényen.

Dolgozunk egyénileg és párosan, vagy csapatban is: akár tucatnyi vizuális jegyzetelővel: World café jellegű rendezvényeken, párhuzamos szekciókban, pár órás programoktól a több napos konferenciákig: Szófiától, Kölnön át Birmingham-ig.

Előzetes konzultáció során megismerjük a céljait, résztvevőit és a program hátterét, így személyre szabhatjuk vizuális szolgáltatásainkat, hogy rendezvénye felejthetetlen legyen.

Kreativitásunkkal és tapasztalatainkkal megmutatjuk munkatársainak a szervezeti működés új szintjét, és energetizálhatjuk résztvevőit a kézzelfogható vizuális történetek erejével.

Csapatunk hozzászokott a gyors váltásokhoz és az extrém helyzetekhez.

Strenner szilárd

ügyvezető,

vizuális folyamatsegítő

A Grafacity Visual Services ügyvezetője vagyok, vizuális facilitátor, szervezetfejlesztési tanácsadó. 1994 óta tréningezek, vezetek csoportokat. 2010-ben ismerkedtem meg a vizuális jegyzeteléssel, majd e témakörben írtam tanácsadói szakdolgozatomat. Létrehoztuk a Grafacity Visual Servicest, és aktív tagja vagyok a szakmai világszövetségének (IFVP). Évente közel ezer óra vizuális ügyfélmunkában veszek részt kollégáimmal. Azon dolgozom, hogy ügyfeleink változási folyamatait vizuális eszközeinkkel a lehető leghatékonyabban támogassuk.

Pálffy-Balogh Márta

Irodavezető

A működés támogatásnak központja az iroda, én az irodát vezetem A-Z-ig.
Több, mint 30 éves szervezési tapasztalatom teszem hozzá a Grafacity mindennapjaihoz, azzal a céllal, hogy a folyamatok zökkenőmentesen menjenek.

Szádeczky-Kardoss Glória

illusztrátor

A Képzőművészeti Egyetem festő szakos diplomájának megszerzése után grafikusként képeztem tovább magam. Fő érdeklődési területem az illusztráció és az arculat készítés.  A Grafacity-s projektekben a szabadkézi rajztudásat kamatoztathatom leginkább. Fontos számomra a játékosság, kísérletezés és az új összefüggések keresése: képileg és fogalmilag. Szilárddal 2014 óta dolgozunk együtt: jelen idejű rendezvényeken, és ügyfeleink vizuális kommunikációs projektjein.

Barts Lívia

Grafikus, kommunikációs szakember

2015 januárjában csatlakozott a Grafacity csapathoz. Korábban az ELTE bölcsészkarán végzett angol irodalom szakot, valamint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tervezőgrafikusi diplomát is szerzett, jelenleg pedig vizuális kommunikációval foglalkozik elméleti és gyakorlati oldalról egyaránt, ELTE doktori hallgatóként, illetve grafikusként. Felsőfokon beszél angolul, és beszél spanyolul és portugálul is. Grafikusként illusztrációktól adatvizualizációk készítéséig sok műfajjal foglalkozott, szeret gondolatmeneteket, struktúrákat, mintázatokat, analógiákat, összefüggéseket megfigyelni, ezeket szóban és rajzban is megjeleníteni.

Fehér Csaba

HR transzformáció és vizuális kommunikáció tanácsadó

Több, mint 20 éves vállalati tapasztalattal oktatási, ügyfélszolgálati tanácsadói és értékesitési területen hosszú évek óta használom a vizuális módszereket.Hosszú út vezetett a gimnázium rajz szakos osztályából, a tanári gyakorlaton keresztül, több száz céges prezentációig, mire végre újra rátaláltam a vizuális kommunikáció erejére! Meggyőződésem, hogy ez a látásmód új dimenziókat nyit meg az előadó és a hallgatósága között.

Halmai Krisztina

Tréner, Vizuális Illusztrátor

Formatervező mérnökként a fontos számomra  a jó cél megtalálása, ahol a funkció és a forma tökéletes harmóniában van. Szeretem a struktúrát, a megtalált jó célhoz vezető úton – ez adja meg a kreativitás szabadságát. Trénerként is sokat támaszkodok erre a strukturált kreativitásra, miközben támogatok egy csoportot, a jól megtalált célja felé vezető úton. A rajz egy olyan nyelv, amit mindenki ért, ezért mindig sokat használtam.
2017-ben találkoztam Szilárddal, s azóta készítek a Grafacity csapatában valós idejű jegyzeteket, plakátokat, folyamatsegítő rajzokat.
2019 január óta a Vizuális Technikák Képzésen trénerként vagyok jelen. Szeretem látni, ahogy a résztvevők nem bírják letenni a filceket és ráéreznek milyen képekben gondolkozniJ

Végzettségeim:

  • Ipari termék-és formatervező Mérnök (BMGE, 2007)
  • Rehabilitációs környezettervező Mérnök (BMGE, 2009)
  • Tréner 2017
  • Coach 2017
  • Outdoor és tapasztalati tanulás tréner 2017

Ambruzs Alexandra

vizuális asszisztens

Mióta az eszemet tudom imádok rajzolni, ez oda vezetett, hogy a gazdasági szakközépiskola után Budapesten elvégeztem egy Grafikus Okj-t a SZÁMALK-Szalézi Szakgimnáziumban. Itt  nem csak a manuális illusztrálás terén fejlődtem, hanem megismerkedhettem grafikus szoftverek használatával is. Később az animációban rejlő lehetőségek keltették fel a figyelmem, emiatt elkezdtem a Mozgókép- Animációkészítő Okj-s tanfolyamot a Schola Europa Szakközépiskolában.

Ahonnan jöttem azt mondták, hogy a rajzból nem lehet megélni. Hogy bebizonyítsam ennek az ellenkezőjét: vizuális asszisztensként csatlakoztam a Grafacityhez és végre azt csinálom, amit szeretek.

Strenner-Szekeres Júlia

Képzési programfejlesztő

A Grafacity-ben a termékfejlesztés foglalkoztat a leginkább. Képzési programfejlesztő, tananyagfejlesztő, oktatási tanácsadó múltamra építve az analóg létrejövő vizuális anyagok újrafelhasználása érdekel különösen. Terveim között szerepel, hogy kidolgozzam az ügyfelekkel készített “Big Picture”-ök interaktív digitális anyaggá alakításának lépéseit és legjobb módszereit.

A Grafacity Műhely:

2011 óta rendszeresen tartunk képzéseket, hogy a vizuális folyamatsegítés gyakorlatát terjeszthessük hazai és nemzetközi szinten. 2017-től a képzést végzettek és más érdeklődők részvételével havonta találkozunk és gyakoroljuk a vizuális folyamatsegítés csínját-bínját, megismerkedünk az újabb fogásokkal, módszertani megoldásokon dolgozunk és élesszemű “monitorjaink” segítségével őszinte kritikának vetjük alá mindannyiunk megoldásait.

 

A Grafacity Műhely, mint “Community of Practice” jellegű szakmai közösség teszi lehetővé, hogy ügyfeleink nagyrendezvényein akár 6-8 párhuzamos folyamatot jegyzeteljünk vizuálisan.

Már minket választottak: